Home   Bedrijfsgegevens   Waarheen & Wanneer   Mijn Droom  
  NICHEREIZEN - SPECIALEKES Reserveren
Maxi Holidays Vakanties is een absolute specialist als het gaat over unieke 'Specialekes'. Het zijn bijzondere, exclusieve, ongebruikelijke themareizen.

Ons aanbod :

Vrijwilligers
Vakanties
Educatieve
Reizen
Spirituele
Reizen
Wellness Adventures en Escapes Kunsten en
Ambachten
Wellness, adventures en escapes

Cuba Egypte Kirgizië Andere

Duikvakantie in Egypte


Egypte
Het hotel Verblijfprijzen Duikpakketten Aktiviteiten


Nemo Dive Club en Hotel

Nemo Dive Club & Hotel is een klein duikershotel met een familiale sfeer, waar je je vanaf de eerste dag thuis zult voelen. Het hotel ligt direct aan de kust, heeft een privé-strand en ligt op loopafstand van de jachthaven. Het “oude” Safaga is per minibus snel en goedkoop te bereiken. Het hotel heeft 32 kamers met balkon die allemaal zijn voorzien van douche, toilet,koelkast en airconditioning. Ook de kleintjes zijn van harte welkom. Er zijn kinderbedjes en kinderstoelen beschikbaar. Op de begane grond vind je de duikwinkel, de duikschool en de Winterbar/lounge. Vanaf het dakterras op de 4e verdieping heb je een prachtig uitzicht op de zee, de baai van Safaga en op de bergen van de Oostelijke Woestijn.

Het duikcentrum bevindt zich op de begane grond. De compressoren, die voor 100% schone lucht zorgen, staan in de ruimte van het duikcentrum op het strand. Je vindt daar ook de kratten om je spullen in op te bergen, en het lood. In het kantoor vindt de administratie plaats. In de daaraan verbonden winkel kun je producten vinden die je nodig kunt hebben voor je (duik-)vakantie. Ook staat hier een EHBO kist.

In de materiaalruimte bevindt zich het goed onderhouden huurmateriaal zoals regulators, BCD’s, duikpakken, vinnen en maskers.

Voor de dagelijkse duiken wordt de eigen boot “Dory” gebruikt, die in de haven op loopafstand van Nemo Dive Club & Hotel ligt. Deze vaart uit als er tenminste 4 duiklustigen zijn.

Medische behandeling – Zuurstof – Decompressiekamer

De nieuwe decompressiekamer in Safaga bevindt zich op slechts 3 minuten vanaf Nemo Dive Club & Hotel. Als lid van de S.A.R.(Sea and Rescue) en D.E.C.O.-International (Diving Emergency Center Organization) is er rechtstreeks contact met de decompressiekamer. Tegen een kleine toeslag kan er ter plaatse een verzekering afgesloten worden.

Er wordt ook actief samengewerkt met “HEPCA” (Hurghada Environmental Protection and Conservation Assocation.) om het zeeleven en de koraalriffen te beschermen en in stand te houden.


Ogen Ogen Ogen

De kamers

De kamers zijn eenvoudig ingericht maar zijn voorzien van goedwerkend sanitair, zijn netjes en worden dagelijks schoongemaakt.

  • Al onze kamers zijn voorzien van airconditioning en koelkast
  • Bijna alle kamers hebben een balkon
  • Voor- en oostzijde van het hotel hebben zeezicht
  • Per verdieping is er één kamer geschikt voor rolstoelgebruikers
  • Kluisje met persoonlijke code

Ogen Ogen Ogen


MBT Maxi-Business-Travel
Couleur Locale - Couleur Classic - Orient Holidays
© 2019 EmerITius - We do IT everyday