Home   Bedrijfsgegevens   Waarheen & Wanneer   Mijn Droom  
  NICHEREIZEN - SPECIALEKES Reserveren
Maxi Holidays Vakanties is een absolute specialist als het gaat over unieke 'Specialekes'. Het zijn bijzondere, exclusieve, ongebruikelijke themareizen.

Ons aanbod :

Vrijwilligers
Vakanties
Educatieve
Reizen
Spirituele
Reizen
Wellness Adventures en Escapes Kunsten en
Ambachten
Wellness, adventures en escapes

Cuba Egypte Kirgizië Andere

Cuba per fiets

Tijdens deze tweeweekse fiets odyssey doorkruis je Cuba van Oost naar West. Je begint te fietsen in Santiago de Cuba aan de Caribische kust langs een geweldig mooie kustweg die loopt langs het Sierra Maestra gebergte. Deze steek je nadien over. Onderweg bezoek je Bayamo, rijd je langs het culturele mekka Camaguey, het koloniale Sancti Spiritus en Trinidad. De charmante stad en provincie Cienfuegos, de Varkensbaai en nog veel meer voor je Havana, de hoofdstad van Cuba bereikt. Je rijdt niet meer dan 60 km per dag.

Cuba
Hoogtepunten Omschrijving Prijzen en Data

Hoogtepunten:

Havana

In de hoofdstad van Cuba kan je nog altijd de Amerikaanse old timers van weleer zien rijden Sommige zijn in elkaar gezet met verschillende onderdelen van verschillende merken.

De nog steeds prachtige oude architectuur vindt men nog op elke straathoek. Meeslepende muziek en echte Havanna Rum kenmerken deze stad Het nachtleven van Havanna staat bekend om zijn altijd dansende lokale bevolking.

Onder het genot van een heerlijke Mojito of andere rum cocktail kan je genieten van deze heerlijke stad. DAG 1: Havana - Santiago de Cuba

Trinidad

Trinidad ligt in Midden - Cuba en staat op de werelderfgoed lijst van de Unesco. Dit provinciestadje heeft de authenticiteit van de Spaanse 16e eeuw bewaard.

Viñales

De Viñales vallei staat eveneens op de Unesco Werelderfgoed lijst. Deze vallei heeft één van de merkwaardigste landschappen in Cuba. Tussen de Mogotes (kalkstenen pijlers) wordt in de donkerrode aarde tabak geteeld. Vergeet niet zo'n plantage te gaan bezoeken.

Cienfuegos

Cienfuegos ligt aan de Zuidkust van het eiland en betekent honderd vuren; het is een universiteitsstad en gedeeltelijk gerestaureerd. Het Palacio de Valle met zijn Venetiaanse en Moorse motieven is een unicum en doet denken aan het Alhambra in Spanje.
MBT Maxi-Business-Travel
Couleur Locale - Couleur Classic - Orient Holidays
© 2019 EmerITius - We do IT everyday